Grabbel&Co | Krokusvakantie 2017

ONLINE INSCHRIJVINGEN NOG NIET MOGELIJK

Wegens overmacht is het momenteel niet mogelijk om online in te schrijven voor de activiteiten van Grabbel&Co. Wij hopen dit zo snel mogelijk op te lossen. Om het mogelijk te maken om toch van thuis uit in te schrijven, kan je via mail je plaatsen reserveren.


Per kind dat je inschrijft bezorg  je ons volgende gegevens:
Naam + voornaam:
Adres:
Leeftijdsgroep:

Welke dagen u uw kind wil inschrijven:

Volledige of halve dagen:

 

Mailen kan naar grabbel@genk.be.

 

Let op!

Op deze manier worden de plaatsen gereserveerd. Je dient nog te komen betalen in het jeugdcentrum voor vrijdag 24 februari om de inschrijving te voldaan. Dit kan op weekdagen tussen 09u00 en 17u00 en uitzonderlijk op woensdag 8/02 en donderdag 09/02 tot 18u30. Jeugdcentrum Rondpunt 26, Europalaan 26, 3600 Genk

 

------

 

Wat is Grabbel&Co?

 

Grabbel & Co is een speelpleinwerking voor kinderen vanaf 4 jaar (geboortejaar 2013) tot en met 12 jaar. Elke dag tijdens de zomer-, herfst-, krokus-, en paasvakantie kan je komen spelen.

 

grabbelweb 1

 

Speelpleinwerking Grabbel&Co

Grabbel&Co wordt een open speelpleinaanbod. Jullie kiezen zelf jullie formule van halve of volledige Grabbeldagen. Er worden op voorhand geen activiteiten voorgesteld waaruit je kan kiezen. De animatoren bereiden op voorhand een hele week voor en hebben zo voor elke dag iets anders voorzien. Je kinderen worden dus verrast! Bekijk hier het programma van de krokusvakantie.

 

Voor- en naopvang!

 

Kinderen kunnen van 7.30 uur al terecht in ons jeugdcentrum. Om 09.30 uur starten de Grabbelactiviteiten tot 16.30uur. Nadien kunnen de kinderen nog blijven tot 18 uur. Deze extra service is in samenwerking met Dienst Kinderopvang.

Let wel:

Voor de Grabbelactiviteiten betaalt u bij inschrijving. De voor- en naopvang wordt gefactureerd.

 

Welke leeftijden / groepen passen wij toe in 2017?


Guppies :   2013 – 2011

Biebels:      2010 – 2009

Gekko's:     2008- 2007

10's:           2006 – 2005

 

grabbelweb2 

 

Inschrijven

Wil je zeker zijn van je plaats, schrijf je dan op voorhand in. De overige plaatsen kunnen op de dag zelf nog ingevuld worden.
Wie op voorhand inschrijft,geniet van een korting van 10%. Inschrijven voor de krokusvakantie kan van maandag 1 februari 2017 tot en met vrijdag 24 februari 2017 op de Dienst Jeugd.

Inschrijven kan voorlopig enkel aan de balie van het jeugdcentrum.
Daarna telt deze kortingsactie niet meer.

 

 

 

Kortingensysteem

 De Stad Genk wilt zoveel mogelijk Genkse kinderen en jongeren de kans bieden om deel te nemen aan de activiteiten van Grabbel&Co . Daarom is er een kortingensysteem ontwikkeld.

 

Ben je van Genk en voldoe je aan één van de voorwaarden? Dan heb je recht op een korting van 25% of 50% op:

 

·       de activiteiten van de Grabbel&Co  (niet op het lidgeld).

 

Wie heeft er allemaal recht op deze korting?

 

1.   Grote gezinnen: gezinnen die 3 of meer kinderen hebben. Let wel, dit gaat om het aantal kinderen die op hetzelfde adres gedomicilieerd zijn als de aanvragende ouder(s).

2.   Gezinnen met Omnio-statuut OF recht op verhoogde tegemoetkoming bij het ziekenfonds. Als het ziekenfonds je dit heeft toegekend op basis van de gestelde voorwaarden, eindigt je kleefbriefje van het ziekenfonds op een 1.

 

Wens je meer informatie over de korting die je kan ontvangen en wat je hier voor moet doen? Vraag de gratis folder aan via de Dienst Jeugd in het jeugdcentrum Rondpunt 26 of download hem hier.