25 jaar Dienstencentrum Ter Hooie

Gepubliceerd op dinsdag 1 februari 2022 9.21 u.
Dit jaar is het 25 jaar geleden dat Dienstencentrum Ter Hooie de deuren opende in Genk-Centrum. Na De Hazelaar was dit het tweede Genks dienstencentrum voor senioren. Daarna volgden er nog drie.

Het 25-jarig jubileum wordt gevierd met enkele activiteiten. Op 10 februari verschijnt de uitgebreide brochure ‘Alle werkelijke leven is ontmoeting: 25 jaar Dienstencentrum Ter Hooie en 35 jaar dienstencentra in Genk’. Die schetst het landschap van het Genkse ouderenbeleid en in het bijzonder de Genkse dienstencentra. De brochure is te koop aan 4 euro in onze vijf dienstencentra.

Verder kan je op 10 februari vanuit je huiskamer deelnemen aan een digitale feestelijke zitting. Presentator Jos Roofthooft laat mensen aan het woord die een rol speelden in de geschiedenis van onze Genkse dienstencentra. Samen met een streepje muziek, foto’s en filmpjes wordt het een gezellige namiddag. Een aanrader voor de vaste bezoekers maar ook familie en vrienden zijn welkom om in te loggen via www.genk.be/25jaarterhooie.


25 jaar Dienstencentrum Ter Hooie

Livestream op 10/02/2022 om 13.30 uur