3 x terug naar school

Gepubliceerd op woensdag 30 augustus 2023 9.52 u.
Goesting om iets bij te leren? Starten met een nieuwe passie of hobby? Omscholen voor een andere job? Weet dan dat er heel wat mogelijkheden zijn in Genk: van opleiding tot workshop. Neem een frisse start in september en schrijf je in! Dit zijn tips voor alle leeftijden.

01. Ga voor Kunst

Ook in september kan je nog inschrijven voor het schooljaar 2023-2024! Het aanbod is uitgebreider dan vorig jaar. Zo is er dit jaar een gloednieuwe opleiding ‘Synths & Keys’ in afdeling jazz-pop-rock voor wie van toetsen houdt. Ook nieuw is Beeldatelier stART, een brede opleiding voor volwassenen. Hier kan je proeven van wat je echt boeit en later een keuze maken voor beeldhouwen, grafiek of schilderen.

GA Voor Kunst
Aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen
www.gavoorkunst.be

02. T2-campus

Wist je dat je op Thor Park alleen al 186 opleidingen kan volgen, verzorgd door SyntraPXL en VDAB? Technische jobs, knelpuntberoepen, zoals installateurs van zonnepanelen of warmtepompen maar ook fotografie, Virtual Reality of grafische opleidingen tot en met meubelontwerp. Zin in een opleiding? Neem dan zeker een kijkje op hun website!

T2-campus
volwassenen (+18 jaar)
www.t2-campus.be

03. Workshops allerlei

Geen zin in een lange opleiding maar liever kort nieuwe kennis opdoen? Op de website Visit Genk vind je ook een mooi aanbod aan workshops gaande van cocktails maken, creatief koken, wijn leren degusteren tot keramiek en kleien of intuïtief schilderen en veel meer. Ook geschikt om in groep te doen!

www.visitgenk.be/workshops