5 X spannend en ontspannend in Genk

Gepubliceerd op dinsdag 26 februari 2019 11.25 u.
Een dagje of avondje uit onder vrienden, familie of collega’s? 3600 heeft de ideale tips om jouw vakanties en weekends in Genk tegelijk spannend én ontspannend te maken!

1. BOWLEN IN 36DUBBEL0

Deze nieuwe bowlingbaan in hartje Genk zorgt voor uren amusement. De banen hebben de nieuwste bumpers waarbij de goten kunnen kantelen en de bal altijd de kegels raakt. Dit maakt het nog leuker voor kinderen! Hou je van sfeer? Dan zal de discobowling je zeker bevallen. Je kan hier ook racen in racesimulatoren en vanaf 1 maart staan er ook pooltafels. Honger? Geen probleem, je kan hier fonduen, grillen en brunchen.

Waar? Stadsplein 15

2. ESCAPE ROOM

Een escape room is een interactief spel waarbij een groep mensen in een kamer wordt opgesloten. Deelnemers moeten uit de kamer geraken binnen een bepaalde tijdspanne. Dat kan met behulp van sleutels, codes, aanwijzingen en door het oplossen van puzzels en raadsels. Kruip in de huid van bekende speurder Hercule Poirot of stap mee in het complot van Pablo Escobar. Kies je kamer, speel en ontsnap!

Waar? Europalaan 69

Info of reserveren?

3. CITY GAMES

Genk spelenderwijs ontdekken? Dat kan met een originele City Game. Zo ben je bij 'The Target' een gangster op de vlucht, terwijl 'Kabouter Freddy' jou op een ludieke manier de stad laat verkennen. Hou je meer van puzzelen en raadsels? Help de gijzelaars dan ontsnappen uit de handen van Dr. Crytp in een leuk outdoor escape game. Tip: doe makkelijke schoenen aan! Deze themaspelen zijn ook mogelijk op C-mine en Thor Park.

Waar? Genk-Centrum, C-mine en Thor Park

Info of reserveren?

4. KARTING GENK

Het grootste outdoor kartingciruit van Europa? Dat ligt in Genk. Iedereen groter dan 1,25 meter is vrij om een rondje te rijden. Karting enkel iets voor waaghalzen? Integendeel, in Genk is het een echte familie-activiteit. Veiligheid staat bovenaan en ervaring is absoluut niet nodig. Achteraf kan je genieten van een lekker hapje in brasserie A la Kart met zicht op de kartingbaan.

Waar? Damstraat 1 (Europalaan)

Meer info

5. CITY GOLF

Combineer een ontspannende wandeling met een golfparcours doorheen de stad. Je begint aan het stadhuis en eindigt in het Molenvijverpark. Een beetje gevaarlijk, denk je misschien? Helemaal niet: City Golf wordt met een zachte golfbal gespeeld die geen schade aanricht. Je kan het spel ook spelen in en rond C-mine en Thor Park. Doe ook hier makkelijke schoenen aan!

Waar? Genk-Centrum, C-mine en Thor Park

Info en reserveren?