5x zwemmen in SportinGenk Park

Gepubliceerd op dinsdag 25 oktober 2022 15.04 u.
Op zondag 27 november zet SportinGenk Park het zwembad extra in de kijker tijdens de Genkse zwembaddag. Je kan gaan baantjeszwemmen, er is kinderanimatie en zelfs een bezoek van Sinterklaas. Maar wist je dat het zwembad altijd iets leuks te bieden heeft? Dit zijn onze tips.

1 Kom naar de zwembaddag

Dit is waterpret voor iedereen! Vroege vogels kunnen om 8 uur het bad induiken voor het baantjeszwemmen tot 9.30 uur. Daarna start er leuke kinderanimatie tot 14 uur. Ook Sinterklaas komt op bezoek.

Zondag 27/11 van 8 tot 14 uur
Inschrijven is niet nodig
Inkom is het normale tarief

2 Ladies@thepool gaan voor fit

Ladies @ the pool belooft in november extra sportief te worden. Dames kunnen er niet alleen komen zwemmen, ze kunnen ook pittige sporten uitproberen: boksen en figuurtraining. Het ideale moment om even voluit te gaan en daarna heerlijk te ontspannen in het zwembad of de
whirlpool!

Zaterdag 19/11:
Start vanaf 16.30 uur
Sessies boksen/figuurtraining duren een half uur, om 17
én om 17.45 uur (gratis maar enkel op inschrijving via
diversiteit@genk.be of T 0473 77 31 64).
Ladies@the pool van 19 tot 21 uur
Genker tarief: € 3

3 Start je dag met ochtendzwemmen

Je dag lekker sportief inzetten? Kom dan ochtendzwemmen! Ideaal om je lijf wakker en je hoofd leeg te maken. Het zwembad is op dat moment exclusief voorbehouden voor zwemmers die in zwembanen van 50 meter willen zwemmen.

Elke weekdag van 7 tot 8.30 uur

4 Aquafit is goed voor je spieren

Met aquafi t train je je spieren in het water zonder je gewrichten te belasten. Deze lessen zijn vanaf 14 jaar en je kan elk moment instappen. Per les betaal je € 4,20 (Genker tarief) of koop een voordelige 12-beurtenkaart (10 + 2 gratis).

Elke dinsdag en woensdag van 19.30 tot 20.30 uur.

5 Beleef de coolste verjaardag ooit

Zoek je voor je kinderen een originele plek voor een verjaardagsfeestje? In het zwembad hebben ze alles om er een geweldige party van te maken. Er zijn formules voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Een monitor begeleidt de namiddag.
Boeken kan tot 3 weken vooraf voor max. 12 kinderen.

Meer weten over de activiteiten in het zwembad van SportinGenk Park?

Lees hier verder