5X HERFSTVAKANTIE in Genk

Gepubliceerd op woensdag 26 september 2018 10.18 u.
Kijk jij ook al uit naar de herfstvakantie? Die valt dit jaar vroeg, eind oktober mogen velen onder ons opnieuw even de pauzeknop induwen. Wij geven je alvast deze leuke tips voor een herfstvakantie vol variatie in Genk!
1. GENKER HALLOWEEN TRAIL

Op 31 oktober organiseert vzw Brandweerverbroedering Genk de ‘Genker Halloween Trail’. Deze unieke urbantrail loopt door de bossen en gebouwen van C-mine. Het parcours (7,5 km) baadt in Halloweensfeer en de lopers komen verkleed.

Inschrijven kan enkel vooraf via de website en deelname is beperkt tot 500 personen. Niet aarzelen, doen!

inschrijven kan hier!

2. GRIEZELEN IN COSMODROME

Ook in de Cosmodrome is de tijd van griezelen weer aangebroken. Wist je dat er in de ruimte ook angstaanjagende Halloween-zielen ronddwalen? Cosmodrome laat je in de herfstvakantie na elke 360°-show kennismaken met deze mysterieuze sterrenkundige figuren.

Elke dag in de herfstvakantie om 14 en 15.30 uur en op weekdagen ook om 11 uur.

Inkom via 360°-ticket.

Bestel hier je tickets.

3. LEEF JE UIT IN SPORT 

Zijn je kids graag actief tijdens de herfstvakantie? Stad Genk organiseert op maandag 29, dinsdag 30 en woensdag 31 oktober enkele leuke kampjes voor kinderen. Van kleutersporten Dance Mix, tot zaalvoetbal en skiën toe!

Inschrijven aan de infobalie van SportinGenk Park of via de website

4.RAVOTTEN MET GRABBEL&CO

Ook bij Grabbel&Co is het urenlang spelen en ravotten geblazen! Maandag 29, dinsdag 30 en woensdag 31 oktober zijn kinderen van 4 tot 12 jaar welkom bij speelpleinwerking Grabbel & Co. Je kan kiezen voor halve of volledige dagen.

Inschrijven aan de balie van Jeugdcentrum Rondpunt 26 of online via de website

5. DOE HET MET TECHNOLOGIE

Liever fun met technologie? Laat je kinderen een van de workshops van de Technologiebende volgen. Er is keuze uit Lego Mindstorms (31/10), WeDo 2.0 en Mindstorms EV3 (29, 30 en 31/10) en een CoderDojo (27/10). De workshops zijn geschikt voor kinderen tussen 8 en14 jaar.

Meer info over de workshops en inschrijvingen