SportinGenk Zwembad gesloten wegens onderhoud

Gepubliceerd op maandag 3 december 2018 14.41 u.
Het SportinGenk Zwembad is toe aan een groot onderhoud. Daarom zullen de deuren gesloten zijn van 3 t.e.m. 26 december 2018.

Gesloten van 3 t.e.m. 26 december 2018

Ruimere openingsuren voor Zwembad Boxbergheide

Een intensief gebruikt bad als het onze vraagt om regelmatig en grondig onderhoud. Onvermijdelijk moet het zwembad daarom af en toe eens dicht. En dat is ook komende maand het geval. Op 3 december starten de werken met het laten leeglopen van het bad. Dat alleen al duurt 8 tot 10 dagen. Daarna kunnen firma's aan de slag om herstellingswerken uit te voeren aan de bodem, brug, tegels en aan de doucheruimte. Verder krijgen de verlichting en geluidsinstallaties een onderhoudsbeurt en extra beveiliging. De springtorens krijgen een nieuwe coating en de technische installaties worden gereinigd.

Vanaf vrijdag 21 december wordt het zwembad terug gevuld en daarna moet het zwembadwater nog opgewarmd worden. Ook dat neemt weer enkele dagen in beslag. Vanaf 27 december kunnen de zwemmers terug terecht op het SportinGenk Park. In de weken daarvoor zijn ze welkom in Boxbergheide, waar we de openingsuren tijdelijk verruimen.