Aftrap Levensloop Genk 2022

Gepubliceerd op maandag 28 maart 2022 15.09 u.
Na twee afgelaste edities door corona is Levensloop Genk terug van nooit weggeweest. De populaire sporthappening ten voordele van de Stichting tegen Kanker gaat weer live door op 8 en 9 oktober. Op 28 april geeft het kersverse voorzittersduo Hassan en Kristien de aftrap naar dit event in Genk.

"Na twee geannuleerde edities wegens corona zijn we heel blij dat we allemaal terug samen kunnen komen. Op 8 en 9 oktober zullen teams elkaar weer gedurende 24 uur aflossen al wandelend, lopend of fietsend", vertelt Hassan Amaghlaou. Voor de Genkenaar is deze editie van 2022 extra spannend want hij neemt de voorzittersfakkel over van Frans Loos, die jarenlang de drijvende kracht was van dit evenement. "Zonder hem en uiteraard de vele vrijwilligers was Levensloop Genk nooit kunnen uitgroeien tot wat het vandaag is", aldus Hassan. 

Hoopvol feest 

Hassan wordt geruggensteund door co-voorzitster Kristien Nelissen die alles mee in goede banen zal leiden. "Plaats van het gebeuren is opnieuw het Atlascollege", verklapt Kristien alvast. "Samen met de 250 vrijwilligers hopen we er opnieuw een inspirerend, hoopvol en verbindend feest van te maken!", aldus het kersverse voorzittersduo. 

Meer activiteiten 

Op 28 april trekken Hassan en Kristien Levensloop Genk op gang tijdens een feestelijke kick-off in de stadsschouwburg in het stadhuis van Genk van 19.30 tot 22 uur. 

Op 31 mei vertelt dokter/kankeronderzoeker/papa van een kankerpatiënt Johan Swinnen alles over zijn bijzondere wandeltocht naar Compostela.

Voor deze beide activiteiten schrijf je in via Dienst Sociaal Welzijn 

Wil je meedoen aan Levensloop?

Schrijf je dan gratis in samen met je vrienden, familie of collega’s of sluit aan bij een van de vele Levensloop-teams.

Schrijf je hier in voor Levensloop