Doe een melding

Doe een melding

Voor de bestrijding van sneeuw en ijzel, kan je als particulier, bedrijfsverantwoordelijke, vereniging of onderwijsinstelling beroep doen op de stadsdiensten.
Let op, dit kan alleen wanneer het gaat over het openbaar domein. Privaat terrein valt hier niet onder.

Verenigingen of onderwijsinstellingen kunnen ook zelf zakken strooizout van 25 kg bestellen en afhalen bij de Technisch Uitvoerende Diensten.
Adres: Wiemesmeerstraat 85, 3600 Genk.

Niet alles zal door de TUD 100% sneeuw-en ijsvrij gemaakt kunnen worden. Als je een melding maakt over jouw straat en deze behoort tot een niet-prioritaire weg zal de Technisch Uitvoerende Dienst deze pas in fase 4 behandelen (Wanneer al de voorgaande fasen onder controle zijn). We streven ernaar om de afstand van ieders locatie tot aan een gestrooide weg zo kort mogelijk te houden. Denk hierbij aan een maximum van 1 km.

BELANGRIJK!
Ook de gewestwegen en bijhorende fietspaden worden NIET door Stad Genk behandeld maar door het Agentschap Wegen en Verkeer. Dit zijn o.a.: Oosterring, Westerring, André Dumontlaan, Europalaan, Henri Fordlaan, Weg naar As,… Bij klachten over deze wegen mag je je rechtstreeks tot het Agentschap Wegen en Verkeer wenden.