Bedrijvenloket

Als je als zaakvoerder of bedrijfsleider vragen hebt over de dienstverlening van de stad voor uw onderneming, kan je terecht bij 'dienstverlening van A tot Z'.
 

Daar vind je een overzicht van de verschillende diensten die de stad verleent, de eventuele kosten die eraan verbonden zijn en bij welke stedelijke dienst je voor deze diensten terecht kan.

Indien je nog verdere vragen hebt, kan je steeds contact opnemen met de Afdeling Economie. De medewerkers van de afdeling helpen je graag verder.

 

Het bedrijvenloket van de stad mag niet verward worden met het ondernemingsloket. Een ondernemingsloket is een aanspreekpunt voor ondernemingen. Het voert een aantal taken uit waarvoor je als ondernemer vroeger contact moest opnemen met verschillende instanties. Het gaat in sommige gevallen om verplichte administratieve verrichtingen, zoals de aanvraag van een ondernemingsnummer, een BTW nummer, etc. Een ondernemingsloket kan ook bijkomende diensten aanbieden. Er zijn negen erkende ondernemingsloketten die verspreid over het gehele land kantoren hebben.

 

Voor meer info : http://economie.fgov.be/nl/ondernemingen/leven_onderneming/oprichting/ondernemingsloket/