Acteurs met ervaring gezocht voor de Sprookjestocht!

De Sprookjestocht is een van de leukste events in Genk voor gezinnen en jonge kinderen. Al sinds 2008 zakken elk jaar in oktober enkele duizenden bezoekers af naar het Molenvijverpark en het Heempark om zich te laten verrassen door voorleesverhalen over Doornroosje, Sneeuwwitje, de Leeuwenkoning, Jungle Book en zoveel meer. Bovendien brengt een hele stoet vrijwilligers tal van taferelen uit sprookjes in een betoverende setting tot leven. De Sprookjestocht is maar mogelijk dankzij de inzet van meer dan 100 vrijwilligers! Vervoeg jij eventueel ons acteerteam op 19 en 20 oktober?

 

Wat kan je doen als vrijwillig acteur?

De Sprookjestocht haalt veel van zijn flair uit de acteerprestaties van vrijwilligers. Heb jij zin om in de huid van een sprookjesfiguur te kruipen? Aarzel dan niet en doe met ons mee. Het wordt een ervaring om nooit te vergeten. Acteerervaring is niet noodzakelijk. Je moet wel 16 jaar zijn om je aan te melden.

 

Voor welke vereniging of organisatie?

Dienst Jeugd – stad Genk

 

Wanneer en waar?

De Sprookjestocht vindt plaats op 19 en 20 oktober. Op maandag 26 augustus organiseren we een kick-off voor nieuwe vrijwilligers waarin we uitleg geven over het verloop en de verwachtingen. Een ideaal kennismakingsmoment samen met de werkgroep! De weken daarop komen we een paar keer samen om te repeteren en de weekendplanning te overlopen. We verwachten van al onze acteurs dat ze aanwezig zijn op beide oefenmomenten gepland in september en oktober.

Heb je ervaring en zie je het zitten om samen met ons mee te werken aan de 15e editie van de sprookjestocht? Aarzel dan niet en stuur een mailtje met je ervaring en motivatie naar onderstaand adres. Wij bieden je naast een unieke ervaring ook een vergoeding en catering aan.

 

Klaar om aan de slag te gaan? Schrijf je snel in!

Dienst Jeugd

Astrid Pallen

089 65 42 75

astrid.pallen@genk.be