Acteurs voor de Sprookjestocht

De Sprookjestocht is een van de leukste events in Genk voor gezinnen en jonge kinderen. Al sinds 2008 zakken elk jaar in oktober enkele duizenden bezoekers af naar het Molenvijverpark en het Heempark om zich te laten verrassen met voorleesverhalen over Doornroosje, Sneeuwwitje, de Leeuwenkoning, Jungle Book en zoveel meer. Bovendien brengt een hele stoet vrijwilligers tal van taferelen uit sprookjes in een betoverende setting tot leven. De Sprookjestocht vindt plaats in het weekend van 21 en 22 oktober en is maar mogelijk dankzij de inzet van meer dan 100 vrijwilligers!

 

Wat kan je doen als vrijwilliger?

De Sprookjestocht haalt veel van zijn flair uit de acteerprestaties van vrijwilligers. Heb jij zin om in de huid van een sprookjesfiguur te kruipen? Aarzel dan niet en doe met ons mee. Het wordt een eenmalige ervaring. Opgelet: acteerervaring is niet nodig!

 

Voor welke vereniging of organisatie?

Dienst Jeugd – stad Genk

 

Wanneer en waar?

De Sprookjestocht vindt plaats op 21 en 22 oktober. Maar in september komen we een paar keer samen om te repeteren en de rolverdeling te bespreken. Dat is een ideaal kennismakingsmoment voor nieuwe vrijwilligers!

 

Klaar om aan de slag te gaan? Schrijf je snel in!

Dienst Jeugd

Astrid Pallen

089 65 42 75

astrid.pallen@genk.be