Falun Dafa: gratis lessen in Domein Bokrijk

Meditatie is een methode met vele gezondheidsvoordelen, maar het wordt vaak over het hoofd gezien door de meeste mensen omdat zij denken dat het ongemakkelijk is. Als ze het echter proberen en deelnemen aan onze Falun Dafa groepsmeditatie, merken de meesten dat meditatie goed is voor het ontspannen van lichaam en geest en dat het helemaal niet zo moeilijk is.

Falun Dafa is een zeer oude vorm van Qigong, de praktijk van het verfijnen van lichaam en geest door middel van oefeningen en meditatie.

Deze eenvoudige oefeningen hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. Er zijn 4 staande oefeningen en één zittende meditatie. De langzaam bewegende oefeningen zijn geschikt voor alle leeftijden en ze zijn gemakkelijk te leren.

Om de oefeningen aan te leren of ze samen te doen met anderen kan je elke maandagavond om 19u00 terecht in het Domein van Bokrijk (op het Wereldplein naast het Astridpark en Parking Kasteel). Iedereen is van harte welkom om mee te doen !

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Organisatie

vzw Falun Dafa

Filter op categorie