Workshop Educate & Inspire 'Motorische ontwikkeling en speelgoed bij baby’s van 0-6 maanden'

Ben jij zwanger of net bevallen en wil je leren hoe je met je kersverse baby'tje kan spelen? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

De workshop Motorische ontwikkeling en speelgoed bij baby's van 0-6 maanden wordt gegeven door kinderkinesistes Ellen en Ilona van Educate & Inspire. Ze nemen je mee in een leuke workshop rond spelen met je baby en hoe je op een leuke manier je baby motorisch kan helpen ontwikkelen.

Is je kindje bijna 6 maanden op het moment van de workshop? Kies dan eerder voor de workshop die gericht is op kindjes van 6-12maanden.

Tijdens de workshops wil Educate & Inspire in kleine groepjes verbinding en interactie tussen ouder en kind stimuleren. Hierbij maken ze gebruik van speelgoed uit het assortiment van Blabloom. De workshops duren 2uur. Binnen deze tijd is er voldoende ruimte om vragen te stellen.

Elke workshop bestaat uit een boeiende, leuke, interactieve uiteenzetting over de motorische ontwikkeling van je baby: fases van ontwikkeling, hersenontwikkeling, leuke weetjes. Je leert welk speelgoed je kan gebruiken om de zintuigen van je baby te stimuleren, hoe je met je baby kan spelen en tegelijk de motoriek kan ondersteunen. Je krijgt inzicht in de motorische ontwikkeling en kan thuis meteen aan de slag met de praktische tips en adviezen. Hier je lees er alles over!

Inschrijven voor de workshop doe je door dit ticket van 35 euro p.p aan te kopen in de webshop. (Kies voor afhalen in de winkel om verzendkosten te vermijden, de bevestigingsmail na aankopen van je ticket geldt als aankoopbewijs, gelieve deze bevestiging te tonen wanneer je naar de workshop komt.)

Let op! De plekjes in onze serre zijn beperkt, om de kwaliteit van de workshop te garanderen wijzen we jullie er graag op dat je per persoon een ticket aankoopt.

Geef je nog borstvoeding? Breng dan gerust je baby'tje mee. Dit is echter een informatieve sessie, het is dus geen sessie waarin je samen met je baby'tje aan de slag gaat.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 35,00

Waar

Filter op categorie