STEM ALS HOBBY - Technologiebende Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Tijdens dit jaartraject doorloop je meerdere STEM- thema's. Ga aan de slag met verschillende onderdelen binnen het STEM -gamma.

Lego huis van de toekomst
In deze lessen van STEM als hobby bouw je met lego in groepjes het huis van de toekomst. Slimme zonnepanelen, een drone-landingsplatform, een automatische grasmaairobot Het kan allemaal in deze workshops.

Propellerwagen
In deze workshops maak je een racewagen van hout. Door een elektrische aansluiting en een propeller scheurt deze racewagen over de weg.

Sfeerlampje
Breng een aangename, gezellige sfeer in de kamer. Met LED-lampjes en een kunststofplaat maak je een ontwerp dat van kleur kan veranderen.

STEM ALS HOBBY is een buitenschoolse workshop voor kinderen met geboortejaar 2010-2013.

De inschrijvingen starten voor Genkenaren online vanaf maandag 19 september 2022 om 19u. Vanaf woensdag 21 september om 19u kunnen ook niet-Genkenaren zich inschrijven en vanaf dan kan je hiervoor ook terecht aan de balie van Jeugdcentrum Rondpunt 26.

De naschoolse workshops en lessenreeksen gaan NIET door in de schoolvakanties. Voor de vakanties heeft de Technologiebende een apart aanbod.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 65,00
Niet-Genkenaar - 90,00 euro, VT-statuut - 32,5 euro

Waar

Inschrijven

Organisatie

Jeugd Genk

Filter op categorie