Open Stadiontour

Onze Open Stadiontour speciaal voor individuele deelnemers of kleine groepen. Ben je met 15 deelnemers dan kan je een stadiontour reserveren op datum en tijdstip onderling af te spreken. Voor de Open Stadiontour is het niet nodig om op voorhand te reserveren.
Start: Stipt om 13.30 uur in GoalMine (zuidzijde/spoorwegzijde van het stadion, voor de fanshop)
Einde: Omstreeks 16.30 uur

De thuishaven van KRC Genk kreeg niet alleen een nieuwe naam, maar ook een volledig nieuwe 'look'. Omdat wij, net zoals de spelers op het veld, zo trots zijn op ons stadion wensen wij dit met jullie te delen. Immers, wie heeft zich niet eens afgevraagd, bij het zien op TV van die sfeerbeelden in Genk, wat er allemaal bij komt kijken om zulke evenementen tot een goed einde te brengen.

Velen zijn ook onder de indruk als ze eens voorbij het stadion rijden maar stellen zich dan toch ook de vraag: Hoe lang staat dit stadion hier nu eigenlijk, wie heeft hier allemaal gespeeld, hoe is het allemaal begonnen?… en meer concreet: Hoe zit dat nu juist met die "verwarmde" "hybride" grasmat, hoe is het zicht vanuit één van de talrijke loges of business seats ?
Hoeveel bedraagt nu het jaarbudget van de club ? En zo meer ...

Bij een bezoek van het stadion neem je een kijkje achter de schermen van KRC Genk met één van onze eigen gidsen en krijg je antwoord op al die vragen. Tijdens zo een stadiontour bezoeken we onder meer het volgende: de lounges, de loges, de persruimte, het bezoekersvak, de dugouts, we bekijken een film in de perszaal van de private ruimtes, we bekijken de jeugdterreinen, de galerijen, de overdekte hal, we komen langs de fanshop…
Als de spelers aanwezig zijn en er is een training wordt deze ook bezocht (onder voorbehoud akkoord sportieve staf).

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 11,00
(+55 jaar) en kids (t/m 6 jaar) - 9,5 euro, Abonnees KRC Genk of Bokrijkabonnement - 9,5 euro, Abonnees KRC Genk +55 jaar en kids t/m 6 jaar - 7,5 euro

Waar

Cegeka Arena KRC Genk

Organisatie