Maksim, Get Ready, De Romeo's, ... Micromix Late Night!

Stipt om 19u vliegen we erin met MAKSIM. Met zijn hoofdrol in de populaire Ketnetreeks #Like Me bewees hij dat zingen écht zijn ding is. In The Masked Singer schopte de sympathieke Leeuw het tot de finale en samen met Hannah Mae had hij een grote hit te pakken met 'Ik wil dat je liegt'. Hij omringt zich vandaag met een full band waarmee hij op podia zal staan, waarvan wij er eentje zijn!


Glenn Claes, als singer-songwriter kwam deze Limburger als winnaar uit de allereerste 'The Voice' in 2012! Dit jaar waagde hij zich op het podium van het VTM programma 'Sing Again'.


Get Ready! Deze populaire en geliefde boysband is begonnen aan een afscheidstournee. Tijdens hun laatste optredens kan iedereen nog één keer meegenieten van hun hits zoals 'Diep', 'Marjolein' en 'Laat'. Het mooie aan hun verhaal is dat de nostalgische nummers niet zullen verdwijnen. Voor Micromix Late Night halen ze nog eens alles uit de kast dus … Get Ready for a party!


Met liedjes als 'Feest in de tent', 'Hey knul', … laat Jettie Pallettie elke tent daveren. Als geen ander weet ze hoe je een feestje moet bouwen en hoe een polonaise te starten. Dat zal zeker het geval zijn wanneer deze kleurrijke feestorkaan straks op ons podium staat.


Ondertussen zijn De Romeo'suitgegroeid tot misschien wel de populairste Vlaamse Schlager- en ambiancegroep ooit. Overal waar de drie heren- bij voorkeur in maatpak- zich vertonen, wordt een feestje gebouwd. Daar staan ze garant voor: 100% feest.


Van pop, schlager tot nostalgie … een heel gevarieerd pakket aan artiesten die het podium van Micromix Late Night op stelten gaan zetten. Durven jullie dit aan??

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 25,00

Waar

Organisatie

Dito Limburg

Filter op categorie