Battle of Thor Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Battle of Thor is een fantastische obstakelrun op de prachtige mijnsite in Genk. Uniek aan deze obstakelrun is dat er naast een parcours van 12 km met ongeveer 25 hindernissen (waaronder de loodzware mijnterrils van As), er ook een parcours van 7 km met ongeveer 19 hindernissen en een parcours van 2 km met ongeveer 9 hindernissen wordt aangeboden. Zo kunnen ook minder geoefende deelnemers en jongere deelnemers van deze spectaculaire loopdiscipline proeven.

De minimumleeftijd voor de 7 km is 12 jaar, de Little Spartacus* (2 km) is er voor 6 t.e.m. 11-jarigen. Elke Little Spartacus kan begeleid worden door één volwassene.

Wens je eerst je Little Spartacus te begeleiden, alvorens zelf deel te nemen? Dat kan! De Little Spartacus Run start om 11u, de langere afstanden beginnen er pas om 11u30 (7 km) aan en 14u (12 km). (Hou er wel rekening mee dat er door de organisatie geen opvang is voorzien voor je Little Spartacus.)

*De uitdaging en de fun staan 100% centraal tijdens de Little Spartacus. We zorgen voor een aangepast parcours en hindernissen, zonder tijdsopname, zodat iedereen op zijn eigen tempo van zijn prestatie kan genieten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 48,00
Basisprijs: € 48; 12 km: € 48; 7 km: € 30

Waar

Organisatie

Golazo Sports

Filter op categorie