Foodtruckfestival SMA(A)K - Genk

Het gezellige foodtruckfestival SMA(A)K komt van vrijdag 5 oktober tot zondag 7 oktober naar Genk. Het hele weekend toveren we het centrum om tot één groot sfeervol openluchtrestaurant.

Als bezoeker van smaakfestival word je ondergedompeld in een smaakvolle droomwereld. De ideale plaats om met vrienden en familie te onthaasten en vooral heerlijk te genieten van al dat lekkers.

Van de allerkleinste mondjes tot de zevende maag van grote eters en van Aziatisch tot Zuid-Amerikaans: op smaakfestival vindt iedereen iets naar zijn goesting. Onze foodtruckers serveren de smaakvolste gerechten en bruisendste drankjes.
Een gin-tonic, een glaasje bubbels of toch liever een frisse pint? Santé!

Maar SMA(A)K is méér dan heerlijke streetfood & drinks.

MUSIC & DANCE
Hippe beats, rock-'n-roll, ... onze platenspeler draait op volle toeren. Na het werk zin om op vrijdag de benen helemaal los te gooien op onze afterwork? Of zet je liever je beste beentje voor tijdens onze rock & rollessen op zondag? Of eerder rustig genieten van de vele live – optredens doorheen het weekend?
Alles mag, niets moet! Genieten is de boodschap!

KIDS
Ook de allerkleinsten blijven niet op hun honger zitten: grote speelblokken, een springkasteel, kindergrime, een speelbox & heel veel leuke spelletjes. Kinderen baas op SMA(A)K!

OPENLUCHTFILM
Op zaterdagavond kan je onder de sterren komen genieten van een openluchtfilm. Vanuit onze filmcaravan projecteren we xxx, een film met een familiaal karakter & een knipoog naar vroeger. Laat de popcorn maar komen!

SMA(A)K brengt mensen samen. Het ongedwongen karakter van ons evenement doet mensen genieten. SMA(A)K is een droomwereld waar iederéén zijn goesting vindt.

GRATIS INKOM
Hét hoofdingrediënt? Beleving die áltijd naar meer smaakt. En de toegang, die is volledig gratis.

OPENINGSUREN
Vrijdag 5 oktober: 17u00 tot 22u00
Zaterdag 6 oktober: 14u00 tot 22u00
Zondag 7 oktober: 12u00 tot 21u00

LOCATIE
Stadsplein
3600 Genk
Proef de gezelligheid!
Meer info op smaakfestival.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Organisatie

SMAAK - foodtruckfestival

Filter op categorie