Behoud de Begeerte/Corrie Van Binsbergen/Ingrid Godon - Ik Wou

Illustratrice en tekenaar Ingrid Godon hoort ondertussen tot de Europese top. Met uitgevers in tal van Europese en niet-Europese landen is zij toonaangevend in de wereld van illustraties voor kinder- en jeugdboeken.

Tien jaar geleden toonde ze in Genk voor het eerst haar portretten, vrij werk dat meteen ieders aandacht trok. Die portretten waren het begin van een nieuwe carrière, naast die als illustratrice. Het resultaat is ondertussen een trilogie geworden: Ik Wou, Ik Denk en Ik Moet. Ook voor Genk maakte ze samen met Paul Verrept het boek Het Laatste Station van de Wereld, geïnspireerd door de kunstenaarskolonie uit de 19de en 20ste eeuw.

Jazz-muzikante Corrie Van Binsbergen is een gitariste die zich vaak laat inspireren door literatuur. Zo ging ze al eerder aan de slag met het werk van Toon Tellegen (die ook de teksten voor de trilogie van Ingrid Godon schreef), van Dimitri Verhulst, Ramsey Nasr, P.F. Thomèse, Renate Dorrestein, Kees van Kooten, Josse de Pauw enz.

Ze slaagt er als geen ander in om muziek en literatuur zo samen te brengen dat er iets bijzonders ontstaat. De combinatie met het werk van Ingrid Godon en Toon Tellegen belooft vuurwerk. 

Met: Toon Tellegen (verteller), Corrie Van Binsbergen (gitaar), Joost Buis (lapsteel en trombone), Albert van Veenendaal (piano), Hein Offermans (contrabas) en Alan ‘Gunga’ Purves (percussie) en Ruben Stern (videoprojectie).

www.begeerte.be

www.corrievanbinsbergen.com

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 15,00
Basistarief: 15,00 €;-26: 10,00 €;+60: 13,00 €;Abonnement: 12,00 €

Waar

C-mine cultuurcentrum

Informatie

Organisatie

C-mine cultuurcentrum

Filter op categorie