Takao Baba/ E-motion - Meins Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Wie is de grootste? Wie is de sterkste? De snelste? Wat is van mij?  

Takao Baba is een van de belangrijkste hiphopchoreografen in Duitsland. In ‘Meins’ onderzoekt de Japans/Duitse hiphopper en performance-kunstenaar deze vragen in zijn eerste voorstelling voor kinderen. Het resultaat is een vrolijk gestoorde performance waarbij je niet anders kan dan meedoen.


Vier superhelden dagen elkaar al dansend uit in een futuristische boxring. Ze lijken elkaar en het publiek voor het eerst te ontmoeten. Maar gaandeweg ontpopt zich een groepsdynamiek en werkt iedereen, ook het publiek, mee in het belang van iets groters. Aanstekelijke en stoere hiphop-voorstelling voor kinderen vanaf 5 jaar. Met live muziek van Jenny Thiele.


Takao Baba richtte in 2003 Dance Unity op, een overkoepelende organisatie die urban dance initiatieven internationaal verbindt. Takao Baba werkte als choreograaf voor verschillende theaterhuizen zoals Düsseldorfer Schauspielhaus, das Theater Oberhausen en Schauspielhaus Bochum. In zijn werk verbindt hij hiphop met moderne dans. Zijn voorstellingen worden gekenmerkt door een hoge fysieke intensiteit en visuele diversiteit. In 2003 richtte hij het dansgezelschap E-motion op, dat verschillende dansstijlen onderzoekt binnen de hiphop. Sinds 2010 is hij ook choreograaf van de street art-show Urbanatix.


Choreografie en dans: Takao Baba, Sefa Demirbas, Rymon Zacharei 

Zang en dans: Jenny Thiele 

Lichtontwerp: Horst Mühlenberger 

Kostuums: Charlotte Grewer 

Productiemanagement: Suse Berthold 

Een voorstelling van E-Motion, coproductie tanzhaus nrw

 

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 6,00
Basistarief: 6,00 €

Waar

C-mine cultuurcentrum

Informatie

Organisatie

C-mine cultuurcentrum

Filter op categorie