Astronautenkamp Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Hoe leeft een astronaut? Wat eet hij in de ruimte? En met welke gevaren moet hij rekening houden? Kom het allemaal te weten tijdens je ruimtemissie in de Cosmodrome.
PROGRAMMA
• Maandag: Welkom kadetten!
Wat kennen jullie van de ruimte en het astronautenleven? We testen jullie kennis en wie slaagt voor het toegangsexamen mag beginnen aan zijn eigen astronautenhelm.

• Dinsdag: Een astronaut moet ook eten...
Maar gemakkelijk is dat niet als alles door de lucht zweeft. We gaan na hoe echte astronauten dat doen en daarna koken we ons eigen astronautenmaaltje.

• Woensdag: De gevaren van de job.
Astronaut zijn is niet voor doetjes. Samen met Chad leren we over alle gevaren die op de loer liggen in de ruimte zoals meteorieten, dodelijke straling, extreme koude, … noem maar op. Durf jij het aan?

• Donderdag: De Robot, vriend of vijand?
We kunnen niet altijd alles alleen. Gelukkig zijn er robotten die ons kunnen helpen. Test je programeerskills of werk met een robotarm. Lukt het jou om een speld op te rapen?

• Vrijdag: Klaar voor de missie?!
Een astronaut vertrekt nooit zonder missie, ook jullie niet! Samen met je team bedenk je je eigen missie. Kadetten pak je helm en klik je vast voor jullie eerste missie doorheen ons zonnestelsel.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 30,00
Basistarief: 30,00 €

Organisatie

Cosmodrome

Filter op categorie