Specifieke yogalessenreeks bij rugklachten (rug en onderrug)

Specifieke yogalessenreeksen voor klachten van de nek en de schouders; rugklachten en bij spanning en stress. Drie lessenreeksen van telkens 4 woensdagochtenden yoga-oefeningen met focus op een bepaalde problematiek:
- nek- en schouderklachten (sept)
- rugklachten (rug en onderrug) (okt)
- spanning en stress (nov)
Op deze manier krijg je gedurende 4 weken verschillende gemakkelijk uit te voeren oefeningen aangeleerd, die je kan integreren in je dagelijkse leven. Je leert de oefeningen correct uit te voeren, oefent tussendoor thuis en zo heb je een goede basis om na 4 weken zelf verder thuis aan de slag te gaan.
Voor mensen met en zonder yoga-ervaring
Wekelijks op:
* woensdagochtend van 9.00u tot 10.15u
Prijs: 50/lessenreeks (4 lessen).
Inschrijvingen en info via ayuryogacenter@hotmail.com of 0486/ 14 17 40 (Anneke)

Ayuryoga Center waar yoga en ayurveda centraal staan. Hier kan u terecht voor yoga-initiaties; yogalessenreeksen voor particulieren, bedrijven en verenigingen; privélessen yoga; yoga-workshops; maar ook voor ayurvedische consulten en massages. Ayurveda is een alternatieve en holistische geneeswijze waar er voornamelijk gebruik gemaakt wordt van aangepast voedingsadvies, bewegingsadvies, ondersteunende kruiden en natuurlijke remedies, massages en zuivering. Yoga en ayurveda helpen je om op een zachte, natuurlijke manier opnieuw bij jezelf te komen. Voor meer informatie kan u terecht op www.ayuryogacenter.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 50,00
Basistarief: 50,00 €

Waar

Poolse Club Waterschei

Organisatie

Ayuryoga Center

Filter op categorie