Bouw je eigen droomwereld! - Minecraft (week 2)

Leer samen met de Technologiebende en Grabbel & Co de wondere wereld van Minecraft kennen. We komen samen in Jeugdcentrum Rondpunt 26. De workshops gaan door in de bib. Per dag kost een sessie € 3.

Het is mogelijk om aansluitend deel te nemen aan de Grabbel & Co-werking (zowel voor- als namiddag). Hiervoor moet je je apart nog inschrijven.

Deze activiteit is voor Gekko's (2008 - 2009) en 10's (2006 - 2007).
Dit is een samenwerking van Grabbel & Co en Technologiebende.

Kortingensysteem
De Stad Genk wilt zoveel mogelijk Genkse kinderen en jongeren de kans bieden om deel te nemen aan de activiteiten van Grabbel&Co . Daarom is er een kortingensysteem ontwikkeld. Ben je van Genk en voldoe je aan één van de voorwaarden? Dan heb je recht op een korting van 25% of 50% op de activiteiten van de Grabbel&Co (niet op het lidgeld).

Wie heeft er allemaal recht op deze korting?
Grote gezinnen: gezinnen die 3 of meer kinderen hebben. Let wel, dit gaat om het aantal kinderen die op hetzelfde adres gedomicilieerd zijn als de aanvragende ouder(s), je hebt dan recht op 25% korting.

Gezinnen met Omnio-statuut OF recht op verhoogde tegemoetkoming bij het ziekenfonds. Als het ziekenfonds je dit heeft toegekend op basis van de gestelde voorwaarden, eindigt je kleefbriefje van het ziekenfonds op een 1. Je hebt dan recht op 50% korting.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 3,00
Basistarief: 3,00 €

Waar

Jeugdcentrum Rondpunt 26

Informatie

Organisatie

Jeugd Genk

Filter op categorie