Micromix

Micromix is de playback-en freepodiumwedstrijd van VFG, de vereniging voor mensen met een beperking en partner van De Voorzorg.

MICROMIX is dit jaar aan de 13e editie toe met de bekende playback- en freepodiumwedstrijd waarin het talent van personen met een beperking in de kijker wordt gezet. Op woensdag 17 oktober 2018 doen zij De Limburghal in Genk daveren. De deelnemers maken bovendien kans op de publieksprijs, de BV-prijs en de VFG-prijs. Supporters en muziekliefhebbers kunnen van 10u30 tot 15u (deuren open om 9u30) genieten van een show boordevol ambiance.

Spetterende opener
We vliegen er dit jaar stipt om 10u30 in met een spetterend optreden van Sasha & Davy, dé Romeo en Julia van de Nederlandstalige muziek, waarna de presentatie in handen ligt van Roel Vanderstukken.

Nog meer toppers
's Middags staat er een optreden van SWOOP op het programma. Filip D'Haeze en zijn 4 dames staan bekend als één van Vlaanderens grootste partybands.Deze

Het dak gaat eraf
Om onze 13 editie spectaculair af te sluiten hebben we dit jaar gekozen voor een vrolijke sping-in-'t-veld en ambiancemaker bij uitstek, niemand minder dan Sam Gooris of ons Sammeke ! Het dak gaat er sowieso af!

We zijn er helemaal klaar voor: toppers uit de schlagerwereld in combinatie met onze eigen artiesten, een gezellig ingeklede zaal en een publiek dat helemaal uit de bol gaat. Dat mag je zeker niet missen …

Micromix 2018: praktisch
Na het succes van vorig jaar is snel inschrijven de boodschap, want de plaatsen zijn beperkt!
Tickets (reserveren voor 12/10): 011 27 85 00 - vfglimburg@devoorzorg.be

VFG Limburg, organisator van MICROMIX, zorgt voor een 100% toegankelijk evenement met aangepaste toiletten, een verzorgingsruimte, ringleiding, reuze schermen en een doventolk.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €; Combiticket Micromix Late Night: 18,00 €

Waar

Organisatie

VFG Limburg

Filter op categorie