Micromix Late Night

Daar Micromix de laatste jaren uit z'n voegen barst organiseert VFG Limburg een 1e editie van MICROMIX LATE NIGHT, een festival voor personen met een beperking op woensdag 17 oktober 2018 in De Limburghal te Genk.

We stellen je dan ook met trots ons avondvullend programma voor :
Stipt om 19u30 vliegen we erin met een optreden van Yves Segers, dé sfeermaker en feestbeest bij uitstek als we denken aan Nederlandstalige ambiancemuziek

De Limburghal zal op zijn grondvesten daveren, want daarna is het de beurt aan de vrolijke sping-in-'t-veld en ambiancemaker bij uitstek, niemand minder dan Sam Gooris of ons Sammeke !
Marijke, Laat het gras maar groeien, Basketsloefkes, … zijn enkele tophits die iedere generatie luidkeels kan meebrullen.

Daarna staan de vrouwen aan de macht Les Copines, het nieuwe project van Isabelle A samen met Ianthe Tavernier en Helle Vanderheyden is immers een vrolijke meidenbende die de ambiance hoog in het vaandel draagt. Verwacht spitse medleys, een uitgekiende look en een hoog feestgehalte.

Om deze editie spectaculair af te sluiten hebben we dit jaar gekozen voor de enige echte Nederlandse topper FRANS BAUER. De eerste klanken van zijn grootste hits brengen mensen onmiddellijk in een feestelijke stemming ! Trek dus alvast je dansschoenen aan en maak je klaar om in de polonaise te vliegen !!

Supporters en muziekliefhebbers kunnen van 19u30 tot 22u (deuren open om 18u30) genieten van een show boordevol ambiance.

Micromix Late Night 2018: praktisch
Tickets (reserveren voor 12/10): 011 27 85 00 - vfglimburg@devoorzorg.be

VFG Limburg, organisator van MICROMIX, zorgt voor een 100% toegankelijk evenement met aangepaste toiletten, een verzorgingsruimte, ringleiding, reuze schermen en een doventolk.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 15,00
Basistarief: 15,00 €; Combiticket Micromix: 18,00 €

Waar

Organisatie

VFG Limburg

Filter op categorie