Zomeravonden in Bokrijk

Met de eerste editie van de Zomeravonden wil Bokrijk de beleving in het Openluchtmuseum nog intenser maken. Op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 augustus zet Bokrijk de deuren open tot 23 uur.

Een tiental foodtrucks, geselecteerd door Chef on Wheels, zorgt voor een avond boordevol lekkernijen. Herberg 'In St Gummarus' biedt een degustatiemenu en reuzevleesplanken aan en in de concerttent is er een bar voorzien.

Drie avonden lang kan er genoten worden van muziek. Bokrijk en B Classic slaan de handen in elkaar en presenteren een uniek, muzikaal programma op verschillende locaties in het Openluchtmuseum. Je kan je verwachten aan klassieke muziek, maar dan anders, door nieuwe interpretaties, samenwerkingen en een hedendaagse presentatie.

In het museum blijven enkele locaties geopend tot 21 uur. Ga op de foto bij de fotograaf, breng een bezoek aan de vernieuwde museumshop, leef je uit in de speel-of atelierschuren, ga langs bij enkele vakmensen zoals de smid en de lederbewerker of bezoek de expo's BKRK Brood en BKRK Textiel.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 7,00
Basistarief: 7,00 €; 0 - 12 jaar: 0,00 €

Organisatie

Bokrijk

Filter op categorie