CIRQ C-MINE: Festivalcentrum

Cirq C-mine presenteert... HET FESTIVALCENTRUM. Het bruisende hart van het festival. Kom iets drinken op het kleurrijke terras of waag je aan de circusanimatie voor jong en oud. Alle voorstellingen zijn gratis en doorlopend op zaterdag en zondag van 14 uur tot 18 uur.

Circusatelier Balancirk (B)
INITIATIE CIRCUS

Ontdek de circusartiest in jezelf! Ga aan de slag met jongleerballen, kegels, diabolo's of circustouw. Test je evenwichtskunsten op de rollende tonnen of toon je acrobatische kunsten. De begeleiders van Circusatatelier BalanCirk leren je de kneepjes van het vak. Zin om zelf meer actief aan circus te doen? Neem een kijkje op hun website: balancirk.be

Lyapunov (B)
INITIATIE SLACKLINE (KOORDDANSEN)
Echte professionals leren hoe je kan balanceren op een slappe koord.
> meer info over Lyapunov

Meneer Dingens

GRAND PIANO

De Grand Piano is nogal een grote piano. Maar niet in de vorm die je gewend bent. De toetsen zijn vierkant en zo groot dat je er op kunt lopen. De interactieve Grand Piano is een muzikaal klimtoestel dat geschikt is voor kinderen (3+) en volwassenen. Op de dertien vierkante bewegende toetsen (één octaaf) kun je lopen en springen. De Grand Piano daagt uit en verrast. Klim er op, bespeel hem en heb plezier.

Theater FroeFroe
PRETPAKKET
> meer info


aifoon / Stijn Dickel
PASSATA

Een installatie van tomatenblikken op een sokkel  die je laat luisteren naar de subtiele geluiden uit de voorstelling Plock! “Passata” is een productie van aifoon / Stijn Dickel.
Praktische informatie

Wanneer

Waar

C-mine cultuurcentrum

Organisatie

C-mine cultuurcentrum

Filter op categorie