Sit'in Innerlijke rust - een uitnodigend stiltemoment

Vanuit Timotheus Project (een organisatie voor Intuïtieve ontwikkeling) worden er maandelijks regionaal Gatherings georganiseerd in Siloam in Zonhoven en plaatselijk Sit-in's door Sit'In Facilitators. In Genk organiseer ik maandelijks deze Sit'In in mijn praktijk op de Wenbergstraat 1.

Je bent meer dan welkom!

SIT'IN

Een uitnodigend stiltemoment

Wil je jouw dagelijks leven in balans brengen?

Tijdens een Sit'in vind je rust en opladende stilte. Samen met mensen uit je streek groei je via eenvoudige oefeningen in bewustwording. Gun jezelf de tijd en ruimte om bij jezelf te komen. Zo gaan we samen de uitdagingen van deze tijd aan!

Thee wordt voorzien.
Je hoeft zelf niets mee te brengen. Dekentjes en pantoffels zijn aanwezig. We zitten op stoelen.
Begeleiding: Christine Lenaerts
Tijdstip: 10u tot 11u30
Locatie: Tuinatelier The Banyan Tree, Wenbergstraat 1 in Genk (als je in een andere streek woont, kan je via de website van Timotheus ook kijken voor Sit'Ins bij jou in de buurt)
Prijs: 5 euro (ter plaatse te betalen)
Graag op voorhand inschrijven via het contactformulier
Dan stuur ik je uiterlijk binnen 3 dagen een bevestigingsmail. Mocht je toch geen mail ontvangen, gelieve me dan even telefonisch te contacteren (0479/81.34.52)

Volgende data: 16/11/18, 21/12/18

Voor meer info, is het ook de moeite waard om eens een kijkje te nemen op www.timotheus.org of www.projecthope.be (Ik ben ook erkend Hope-facilitator)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €

Waar

The Banyan Tree

Organisatie

Timotheus Intuïtie

Filter op categorie