Workshop “Koken met kruiden"

Het boek “Koken met kruiden (extracten)” werd genomineerd als Best Single Subject Book van The Gourmand World Cookbook Awards.

Verrukkelijke maar toch eenvoudige recepten die de smaak van kruiden en hun krachten tot hun volle recht laat komen. Dit is wat je kan verwachten van de workshop “Koken met kruiden en essentiële olie”.

Van kleine hapjes, spannende smaken tot zelfs glutenvrije of lactosevrije gerechten. Iedere keer aangepast aan het seizoen en de grote van de groep deelnemers.

Kom koken, ontdekken, genieten en vooral smullen van de smaken die de natuur jou biedt.

-Je krijgt inkijk in onze tuin en uitleg over de geplante kruiden die geplukt mogen worden voor het bereiden van de gerechten.

- De werking en de smaak van diverse essentiële oliën worden uitgelegd en verwerkt in hapjes en drankjes. Door eetbare essentiële oliën te gebruiken (die gewonnen worden uit bloemen, kruiden en bomen) ontdek je nieuwe smaaksensaties die je gezondheid ten goede komen en bovendien ook supermakkelijk zijn in gebruik.

Inbegrepen:

-Kooksyllabus met alle recepten en uitleg over de gebruikte kruiden en essentiële oliën.

-Alle benodigd materiaal

-Koffie, thee, fris ,wijnen.

-Degustatie van alle hapjes

Prijs : € 45p/p.

Inschrijven voor 1 juni info@creosa.be

Plaatsen zijn beperkt !

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 45,00
Basistarief: 45,00 €

Waar

Creosa Aroma Experience

Inschrijven

Filter op categorie