Infoavond over pleegzorg

Op de infoavond krijg je uitleg over pleegzorg van een pleegzorgwerker en vertelt een ervaren pleegouder zijn of haar verhaal. Na het volgen van de informatieavond heb je een juist beeld over pleegzorg. Het wordt dan een stuk duidelijker op welke manier pleegzorg een plaats zou kunnen krijgen in jouw leven.

Deze avond is geheel vrijblijvend. Kandidaat-pleegouders hebben over de hele lijn de vrijheid om hun voorkeuren te uiten en zich op elk moment te bedenken en terug te trekken.

Ben je al zeker dat je pleegouder wilt worden? Schrijf je dan eveneens in voor deze infosessie, want het is immers de eerste stap van het voorbereidingstraject.

Lieve, Anne en Jana verwelkomen je graag in zaal 1 van het Stadhuis in Genk. Opgelet! Sommige GPS'en kennen het Stadsplein niet. Het Stadsplein is het makkelijkst bereikbaar via de Europalaan. Parkeren kan op de parking van het Stadhuis, inrijden via Europalaan. Heb je die avond problemen? Kom je wat later of heb je moeite met de locatie te vinden? Bel 0499 69 93 00!

De infoavond is gratis, maar inschrijven is verplicht:
Per mail: info@pleegzorglimburg.be
Telefonisch: 089 84 07 60
Via de website: www.pleegzorglimburg.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Organisatie

pleegzorg limburg

Filter op categorie