VROEGE VOGELS: Mosa Trio

We presenteren u graag: VROEGE VOGELS! Een ochtendconcert met klassieke muziek en af en toe een uitstap naar jazz of zelfs beeldende kunst. Niet enkel een live concert, maar gastheer Luc Janssen praat met artiesten en zorgt zo mee voor een artistieke aftrap van je zondag.

Muzikale gasten: Mosa Trio
Presentatie: Luc Janssen

Het pianotrio rond Paul Stavridis, Alexandra Van Beveren en Bram de Vree bestaat 10 jaar. Ze brengen onder meer een selectie uit de miniaturen die ze ter ere van hun verjaardag zullen creëren.

Door de bijna onuitputtelijke energie die de leden van het jonge Nederlands-Belgische pianotrio steken in het doorgronden van hun repertoire, bevatten hun vertolkingen een grote expressie, veel innerlijke diepgang en een homogene interpretatie. Dit laat het trio horen in een breed repertoire dat reikt van vroeg klassiek tot hedendaags klassiek. Bovendien tonen ze een grote interesse in de uitvoeringspraktijken van deze stijlperiodes. Hierdoor blinkt het trio naast technisch meesterschap uit in de veelzijdigheid van zijn vertolkingen.

Door de spannende programmakeuze is een concert van het Mosa Trio altijd een belevenis. Het trio programmeert graag verschillende contrasterende stijlen binnen een concert waardoor het publiek enerzijds altijd iets hoort waar het van houdt en anderzijds ook vaak in aanraking komt met iets wat nieuw voor ze is.

Alexandra Van Beveren (1988, Genk) – viool
Paul Stavridis (1990, Genk) – cello
Bram de Vree (1989, Valkenswaard) - piano

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 16,00
Basistarief: 16.00 €;-26: 11.00 €;Abonnement: 13.00 €

Waar

C-mine cultuurcentrum

Informatie

Organisatie

C-mine cultuurcentrum

Filter op categorie