'Nuff Said - ADAM FIELDS, MERYEM SACI, BENEDETTO SCHILLACI, SAMAN AMANI & THOMAS SMITH

Actueel podium-geweld uit de hele wereld kruipt hier elke maand voor de spotlight! Een kruispunt van mainstream en underground, 12 m² vol jong talent en internationale namen.

‘Nuff Said betekent iedere aflevering een nieuw patroon vol comedy, literatuur, muziek en spoken word.. No nonsens, global en local. Steeds zwierig in de blend gedraaid met de spacefunkers Brzzvll en de sprekende bougie Gökhan Kizilbuga. Stap in en beleef deze heerlijke roadtrip van op de eerste rij.

 

----

 

ADAM FIELDS (VK) is een Londenaar die in Amsterdam rondloopt. Niet als weekendtoerist, maar als permanent bewoner. Hij observeert de Nederlanders en deelt zijn verbazing met het publiek door zijn onnavolgbare Britse gevoel voor humor. Hij houdt mensen een spiegel voor. Want ondanks dat Adam al jaren in Nederland woont en de taal vloeiend spreekt, is hij toch een echte Engelsman gebleven. Adam behoort inmiddels tot de sterke, gevestigde orde van het Nederlandse stand-up circuit.

 

MERYEM SACI (CAN) is een zangeres, songwriter en hiphop-artiest uit Montreal. Samen met haar moeder ontvluchtte ze op 13-jarige leeftijd de burgeroorlog in Algerije. Muziek heeft haar leven gered en daarom streeft ze ernaar om deze universele remedie over de hele wereld te verspreiden. Ze domineert het podium met haar krachtige stem en brengt een fusie van geluiden variërend van r&b, hiphop, soul, jazz, reggae tot Arabische ritmes. Ze is voornamelijk bekend als de lead singer van de groep ‘Nomadic Massive’, die al vijf jaar op rij wordt verkozen tot de beste hiphop-act in Montreal.

 

BENEDETTO SCHILLACI (BE) is een in 1985 geboren Genkse Italo-Belg. Hij neemt je mee in zijn wereld overgoten met vrouwen, eten, la famiglia, ... en die o zo prachtige taal. Hij vergeet ook zijn Genkse achtergrond niet en vuurt de ene na de andere grap af over alles wat zich afspeelt op deze aardbol. Eén brok energie gemixt met Italiaanse charme, een dosis kritiek op de maatschappij én een tikkeltje chauvinisme.

 

 

SAMAN AMANI (NL) ontvluchtte Iran en was een van de makers en schrijvers van de hit voorstelling ‘Nobody Home’ (2014), maakte samen met zijn partner en co-schrijver Nima Mohaghegh de bejubelde solo ‘Samenloop van Omstandigheden’ (2017), speelde de sterren van de hemel in ‘The Nation’ (2017) bij het Nationale Theater en produceert met zijn eigen stichting ‘Black Sheep Can Fly’ voorstellingen en films. Of dat nog niet genoeg is, schrijft en maakt hij ook nog eens muziek. Kortom, een echt multitalent. Ontroerend, urgent en recht uit het hart.

 

 

THOMAS SMITH (BE) is een stand-upcomedian pur sang. Opgegroeid in Antwerpen begon hij zijn carrière op de lachplanken in 2000 als finalist van ‘Humo’s Comedy Cup’. Sindsdien maakt hij naam in Vlaanderen en Nederland als de gevatte comedian die het flegma en de flow van de pure Engelse stand-upcomedy weet te vertalen naar een Nederlandstalig equivalent. Vertrekkende van observatie, overtuigt hij met behulp van improvisatie en een vette knipoog iedereen van zijn waarheid. Je moet het zien om het te geloven.

 

Opgelet, de zitplaatsen zijn beperkt. Wil je zeker zijn van een zitplaats, kom dan een half uurtje vroeger. Voor zij die niet kunnen zitten voorzien we staanplaatsen!

 

Minimumleeftijd: 16 jaar

 

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 12,00
Basistarief: 12.00 €;-26: 7.00 €;Abonnement: 9.00 €

Waar

C-mine cultuurcentrum

Informatie

Organisatie

C-mine cultuurcentrum

Filter op categorie