ZONZO Compagnie - Klopotec Orkestra - Voor iedereen vanaf 6 jaar Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

In zijn zelfgebouwde windmolenorkest gaat Hans Beckers een muzikaal gesprek aan met Teun Verbruggen, een meesterlijk slagwerker.  Dit concert ratelt, klopt en verbluft jong en oud!

Hans Beckers is de bouwer van fabelachtige klankinstallaties. Voor zijn voorstelling Klopotec Orkestra trok hij naar een oud magisch huis in een Noors vissersdorpje, het Kråkeslottet. De man die er woont verzamelt prachtige stukken sloophout, verteerd door de zee en dan aangespoeld op het strand. Met dat hout bouwde Hans Beckers een merkwaardig orkest van klopotecs: ratelwindmolens die in een ver verleden in Sloveense wijngaarden slangen verjoegen. 

Te midden van zijn zelfgebouwde windmolenorkest gaat Hans Beckers een muzikaal gesprek aan met Teun Verbruggen, een meesterlijke slagwerker die zijn pluimen verdiende bij FES, Mélanie de Biasio en het Jef Neve Trio. Samen maken ze Klopotec Orkestra tot een visueel en auditief spektakel dat zal ratelen en kloppen en verbluffen als kleurrijk schaduwspel.  

HANS BECKERS concept HANS BECKERS & TEUN VERBRUGGEN muziek & uitvoering HANS BECKERS & JASPER DEVILLÉ (WOOD TO PLAY) installatiebouw PIETER NYS, GREGOR VAN MULDERS & ISTVAN LEEL-ÖSSY techniek JOHANNA TRUDZINSKI kostuums.

 

Zonzo Compagnie in coproductie met Kunstenwerkplaats Pianofabriek, KAAP, ChampdAction en ArtiJuli Kråkeslottet Senja.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Basistarief: 10.00 €;-26: 5.00 €;Abonnement: 7.00 €

Waar

C-mine cultuurcentrum

Informatie

Organisatie

C-mine cultuurcentrum

Filter op categorie