Micromix met optredens van oa David Vandyck, Koda, Lindsay, presentatie Chris & Davy (De Romeo's)

MICROMIX is dit jaar aan de 14e editie toe met de bekende playback- en freepodiumwedstrijd waarin het talent van personen met een beperking in de kijker wordt gezet. Op woensdag 23 oktober 2019 doen zij De Limburghal in Genk daveren. De deelnemers maken bovendien kans op de publieksprijs, de BV-prijs en de VFG-prijs. Supporters en muziekliefhebbers kunnen van 10u30 tot 15u (deuren open om 9u30) genieten van een show boordevol ambiance.

We vliegen er stipt om 10u30 in met een optreden van DAVID VANDYCK, een performer met een warme stem en stijlvolle looks, waarna de presentatie in handen ligt van CHRIS & DAVY (De Romeo's).

's Middags staat er een optreden van KODA op het programma. 2 blinde jongens, beiden een vat vol talent, bekend van Belgium's Got Talent. Ze brengen een mix van eigen songs en covers.

Om deze editie spectaculair af te sluiten hebben we dit jaar gekozen voor de eeuwig enthousiaste en sympathieke zangeres, LINDSAY !

We zijn er helemaal klaar voor: toppers uit de schlagerwereld in combinatie met onze eigen artiesten, een gezellig ingeklede zaal en een publiek dat helemaal uit de bol gaat. Dat mag je zeker niet missen …

Na het succes van vorig jaar is snel inschrijven de boodschap, want de plaatsen zijn beperkt!

VFG Limburg, organisator van MICROMIX, zorgt voor een 100% toegankelijk evenement met aangepaste toiletten, een verzorgingsruimte, ringleiding, reuze schermen en een doventolk.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €; Combiticket Micromix Late Night: 18,00 €

Waar

Organisatie

VFG Limburg

Filter op categorie