Infoavond over pleegzorg voor volwassenen

Wist je dat je ook een volwassene kan opvangen onder de noemer 'pleegzorg'? Dit geldt enkel voor volwassenen die nog extra zorg nodig hebben, omdat ze bv een fysieke beperking of een mentale kwetsbaarheid hebben. Misschien vang je al een familielid of kennis op met deze achtergrond? Ook dan ben je zeer welkom.

We vertellen je op deze infoavond graag hoe pleegzorg voor volwassenen werkt. Enkele van onze pleegzorgwerkers leggen je haarfijn uit wat pleegzorg voor deze doelgroep precies inhoudt en hoe dit zou kunnen passen in jouw gezin. Een ervaren pleegouder komt ook langs om zijn of haar verhaal te vertellen.

Deze avond is geheel vrijblijvend. Als kandidaat-pleegouder heb je over de hele lijn de vrijheid om je persoonlijke voorkeuren te uiten en kan je je bovendien op elk moment bedenken en beslissen om alsnog het traject niet verder te zetten.

Weet je al zeker dat je pleegouder wil worden? Schrijf je dan zeker ook in voor deze infosessie, het is immers de belangrijke eerste stap in jouw voorbereidingstraject.

Ine en Mishi verwelkomen je graag op 19 september om 20u in het Stadhuis van Genk, Stadsplein 1, 3600 Genk. De infoavond is gratis, maar inschrijven is verplicht. Dat kan via de website www.pleegzorglimburg.be, via info@pleegzorglimburg.be of telefonisch op 089 84 07 60.

Kom je wat later of vind je de locatie niet? Bel ons even op 0492 73 20 16. Tot dan!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Organisatie

pleegzorg limburg

Filter op categorie