O KUKU - SHOWCASE I SOLISTI COMPOSERS LAB - 2019: Animatiefilm

In deze recreatie van 'O Kuku' zoeken negen jonge componisten klank bij beeld.

Ze exploreren de beelden en de muzikale mogelijkheden tijdens het I Solisti Composers Lab, een intense creatieweek met regisseur Sam Billen, de musici van I SOLISTI en de ervaren componisten George De Decker en Frederik Neyrinck. In deze showcase ben je als eerste getuige van de resultaten van dit avontuurlijk parcours en maak je in bijzijn van de makers het creatieproces dat zij doorlopen hebben van dichtbij mee.

 

Over de film: Terwijl de oorlog in Kosovo woedt, vlucht een negenjarig meisje noodgedwongen weg uit haar geliefde dorp.  Het contrast in haar herinneringen aan het dorp voor en tijdens de verschrikking kan niet groter zijn.  De animatiefilm 'O Kuku' sleurt je mee in haar beleving, maar vertelt ook het verhaal van velen. Regisseur Sam Billen schept een universele fantasie vanuit de hoop, wanhoop, angst, pijn, moed en onschuld van een kind op de vlucht.

 

Meer informatie vindt u op

isolisti.be/academy

isolisti.be/producties/seizoen-2019-2020/showcase-composers-lab

 

I SOLISTI Composers Lab wordt georganiseerd door I SOLISTI in samenwerking met B-Classic en C-mine Genk. Met dank aan Villanella.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

C-mine cultuurcentrum

Organisatie

C-mine cultuurcentrum

Filter op categorie