De Langste Veggietafel Genk

??Na het succes van de Langste Veggietafels in Hasselt, Pelt, Leopoldsburg en Lommel komt de Langste Veggietafel op 22 augustus voor het eerst naar Genk ! ??

?? Eten voor een vrije bijdrage en gezellige markt ??
Geniet voor een vrije bijdrage van een rijkelijk gevuld plantaardig buffet met liefde bereid door Genkse horeca. Kuier daarnaast door een gezellig marktje met (h)eerlijke en lokale producten tussen 11u30 en 20u. Snuister bij de diverse standhouders die je graag meer vertellen over hun dier- en natuurvriendelijke producten en projecten.

?? In het centrum van Genk??
De Langste Veggietafel Genk vindt plaats op donderdag 22 augustus in de Molenstraat in het centrum van Genk. Tijdens deze culinaire ontdekkingstocht draag je ineens jouw steentje bij aan het milieu, je gezondheid en het dierenwelzijn. Weer of geen weer, er worden tenten opgezet zodat je ten volle kan genieten. De plaatsen zijn beperkt, schrijf je dus snel in vóór 18 augustus. Zo maken we van de eerste Langste Veggietafel Genk de leukste en lekkerste dag van de zomer !

?? Reserveer jouw plekje ??
Om voedselverspilling te vermijden vragen we op voorhand je bordje te reserveren. Het aansluitend marktje is doorlopend vrij toegankelijk.

Schrijf je in voor:
? de vroege middag tussen 11u30 en 13u30: https://forms.gle/jucKM9zhcpvyZtmp8
? de late middag tussen tussen 13u30 en 15u30: https://forms.gle/PAPTgUBDEyitixbGA
? de avond tussen 16u30 en 19u: https://forms.gle/hH9vT7EUjBYHTZx8A

?? Vraag of opmerking? ??
Mail naar lvtgenk@gmail.com, bereik ons via messenger of plaats hier een berichtje.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Waar

Organisatie

Eva Limburg

Filter op categorie