Bezoek aan Bokrijk en de expo "Bruegel"

Op zondag 29 september plannen wij een bezoek aan Bruegel in Bokrijk. De tentoonstelling is gezien het grote succes nog open tot 3 november. In 2019 is het 450 jaar geleden dat Pieter Bruegel de Oude overleed. Op initiatief van Toerisme Vlaanderen wordt dit her en der herdacht. Op 6 april 2019 onthulde Bokrijk de link tussen Pieter Bruegel de Oude en het Openluchtmuseum in een internationale tijdelijke Bruegelexpo. Waan je midden in een schilderij van deze Vlaamse Meester en ontdek op verrassende wijze hoe actueel zijn werk nu nog steeds is! Via een inspirerend parcours, een interactieve game of theatervoorstelling in de zomer bekijk ook jij het leven door een Bruegelbril in 2019.
Meer info vind je op www.dewereldvanbruegel.be
Reken op een toegangsprijs van €15,50 per persoon voor de toegang en voor de gids, kinderen tot 12 j.: €7.De rondleiding over Bruegel gaat over meestal verharde wegen en is 4 km lang.
We komen samen met auto's aan Gemeenschapscentrum Klein Boom om 8.30u. En zien elkaar terug aan de ingang van het domein om 10.00u. Afspreken wie met wie mee rijdt is dus noodzakelijk. We beginnen bij aankomst al direct aan de rondleiding, gebruiken daarna op vrije basis een middagmaal en beschikken over de rest van de namiddag over de vrijheid om verder dit prachtige domein te bezoeken. Iedereen keert terug op eigen houtje en in afspraak met zijn medereizigers.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 15,50
Basistarief: 15,50 €; KInderen tot 12 jaar: 7,00 €

Organisatie

Davidsfonds Putte-Beerzel-Grasheide-Peulis