Laat Me Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Vandaag de dag zijn er oneindig veel mogelijkheden, de wereld ligt aan je voeten. Maar als je alle keuze van de wereld hebt, hoe zorg je dan dat je dicht bij jezelf blijft?

Isabelle Beernaert wist op jonge leeftijd al wat haar stem was en is nooit gestopt om deze te volgen. Als meisje van acht jaar stapt zij vanuit Kortrijk op de trein naar Antwerpen om haar passie, haar zielsverlangen, te volgen. Ze weet met haar choreografieën de harten van het publiek te raken en gelooft dat dit voortkomt uit de bezieling waarmee iets wordt gecreëerd. De passie, de liefde, de intentie die erachter zit, de roep van je hart. Laat Me staat in het teken van een zoektocht naar je diepste zelf, om los te komen van alle overtuigingen die zijn ingeprent, maar je bewust te worden van wie jij werkelijk bent, in die kracht te gaan staan en vanuit deze overtuiging te leven, vanuit je ziel.

Voor Laat Me heeft choreografe Isabelle Beernaert zich laten inspireren door de grootmeesters van het Nederlandstalig en Vlaams chanson en componisten van eigen bodem. Laat je meeslepen door dans op prachtige klassiekers.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 42,00
Basistarief: 42,00 €

Waar

Inschrijven

Organisatie

Dancers on Stage

Filter op categorie