Ter Heide Movie Time

Op zaterdag 21 december 2019 kan je weer genieten van een leuke en ontspannende filmvoormiddag met 'F.C. De Kampioenen 4: Viva Boma'. Deze voormiddag zijn de filmzalen van Euroscoop Genk enkel toegankelijk voor de mensen die Ter Heide een warm hart toedragen. Iedereen is van harte welkom: bewoners, medewerkers, ouders, sympathisanten … en breng gerust nog een aantal vrienden mee!

Je bent welkom vanaf 10.00 uur voor de ontvangst met een glaasje cava of frisdrank; de film start om 10.30 uur. Ná de voorstelling krijgt iedereen de mogelijkheid om op de foto te gaan met Bieke, Pascale én Carmen, die speciaal voor Ter Heide Movie Time naar de Euroscoop komen.

Praktisch:

- Tickets worden enkel in voorverkoop aangeboden t/m 15 december 2019:
* online reserveren kan je hier (tickets af te halen op de dag zelf in Euroscoop
Genk)
* op het secretariaat van elke Ter Heide campus (cash te betalen bij afhalen van
tickets)
* in het Genker plantencentrum (cash te betalen bij afhalen van tickets)
- Prijs van de tickets: € 10,00 per persoon. Hierin zit de prijs voor de film, het ontvangstdrankje en deelname aan de tombola. Elk filmticket biedt 10 kansen om een mooie prijs te winnen. De hoofdprijs van dit jaar is een led-tv. De winnende nummers worden na de filmvoorstelling bekendgemaakt en verschijnen ook op de website van Ter Heide.
- Omwille van organisatorische redenen is de reservatie pas definitief na betaling van de bestelde tickets.
- Ben je rolstoelgebruiker? Geef dit dan duidelijk door bij jouw inschrijving. Gezien de beperkte plaatsen, willen we hier zo goed mogelijk rekening mee houden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Basistarief: 10,00 €

Waar

Filter op categorie