Paasfestival -Afgelast

Wegens coronamaatregelen is dit evenement afgelast.
Extra activiteiten de hele vakantie lang…
Tijdens de paasvakantie zullen er zoals elk jaar extra activiteiten te beleven zijn in het Openluchtmuseum.
Sla een praatje met de imker of de herder of ga eens langs bij de pottenbakker en lederbewerker. Ontdek al deze vakmanschappen dankzij de inspirerende demonstraties in het Openluchtmuseum. Op zaterdag en zondag kom je ook de molenaars en de mandenvlechter tegen en zie je de smid en de herborist aan het werk.
Ook dit jaar beleven kinderen enkele extra ateliers tijdens de vakantie. Bezoek de imker en maak gratis je eigen paaskaars uit bijenwas. Ben je 8 jaar of ouder? Vlecht dan op zaterdag 4, 11 of 18 april een paasmandje uit wilgentakken. In ruil voor een jeton die je in de museumshop kan kopen, maak jij het mooiste mandje met de hulp van de ervaren mandenvlechter. Zo ben je helemaal klaar voor de grote paaseierenraap op 12 en 13 april.
In de paasperiode zetten we ook graag ons eigen levend erfgoed in de kijker. De pasgeboren dieren, zoals konijntjes, kuikentjes, biggetjes, lammetjes en geitjes kijken al uit naar jullie bezoek! Op dinsdag 7 april krijgen onze schaapjes een pedicure aan het Duifhuis. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Ga gerust een kijkje nemen.
Bewonder elke dag mooie zandtekeningen of speel in de speelschuur een spelletje 'eierenrollen', doe een eierestafette of de mast en laat de bel rinkelen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 12,50
Basistarief: 12,50 €; Kinderen 3 tot en met 12 jaar: 2,00 €

Organisatie

Bokrijk

Filter op categorie