KlimaatRAAD EN DAAD

Genkenaren: Tijd voor actie
RAAD: Het Genkse klimaatplan bundelt een groot aantal acties die ervoor moeten zorgen dat de CO2 uitstoot flink daalt en onze kinderen ook nog in een leefbaar Genk kunnen wonen. Dit plan is van alle Genkenaren en de ondersteuning en medewerking van iedereen is absoluut noodzakelijk om de ambitieuze voornemens te doen slagen. We stellen het Genkse klimaatplan voor en roepen op tot concrete stappen.

DAAD: Eén van de manieren om samen ergens de schouders onder te zetten is de krachten bundelen in een klimaatraad. We starten deze avond met de samenstelling van een nieuwe raad waarin iedereen met grote of kleine acties, samen met gelijkgestemden zijn steentje kan bijdragen. Een eerste actie is het kiezen van een fris-groene naam voor deze raad.

Het wordt geen saaie luisteravond. Er staat een afwisselend programma klaar met onder andere de indrukwekkende documentaire: Climate Change: The facts.
Neem op het einde van de avond een stekje van een klimaatplan(t) mee naar huis zodat de duurzaamheidsgedachte thuis verder kan groeien.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Waar

Informatie

Organisatie

stad Genk

Filter op categorie