Reeks Tocht van de held

De reeks: 'Tocht van de Held' gaat over het vinden van je pad naar gelukzaligheid. Wanneer je meer vervulling wil ervaren en een weg wil inslaan die meer in harmonie is met je essentie dan vergt dat soms moed en doorzettingsvermogen. Kiezen voor dit heldenpad is niet evident. Vaak kiezen we voor het hazenpad!

Gelukkig bestaat er een soort landkaart die je tijdens deze mysterieuze, diep psychologische en spirituele reis kan begeleiden. Mytholoog Joseph Campbell bestudeerde deze Hero's Journey en geeft ons inzicht in de menselijke reis die leidt tot groei en transformatie.

De mysterieuze tocht van de held gaat over datgene doen wat je absoluut moet doen om jezelf te zijn!

Gedurende 5 voormiddagen gaan we op heldenpad. Een boeiende innerlijke reis doorheen verschillende fasen van het leven, zoals door Joseph Campbell prachtig onderzocht en beschreven.
Deze tocht van de held, die we allen maken, gaat over de essentie van ons levenspad door berg en dal, waarbij we uiteindelijk innerlijke schat(ten) ontdekken en terugkeren naar “huis” om onze schat in de wereld te brengen en onze unieke bijdrage te leveren.

We maken er een interactieve belevingsreeks van vol inzichten, geleide meditaties en energetische oefeningen.

Wil jij De Tocht van de Held ontdekken? Wil je je leven afstemmen op je innerlijke stem en je hart volgen? Wil jij doorzetten en je doelen bereiken? Verlang je naar de inzichten die je nodig hebt om stap voor stap jouw pad te bewandelen? Schrijf je dan tijdig in!

Wanneer: 24, 25, 26, 27, 28 augustus 2020: 9.30u-12.30u.

Je mag je pantoffels meebrengen. Elke sessie wordt onderbroken met een pauze waar je iets warm of fris kan drinken en een versnapering krijgt.
Begeleiding: Christine Pepels (Evolutionary Being) en Christine Lenaerts (The Banyan Tree)
Locatie: Tuinatelier The Banyan Tree, Wenbergstraat 1, Genk
Meer info: www.thebanyantree.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 325,00
Basistarief: 325,00 €

Waar

The Banyan Tree

Informatie

Filter op categorie