SportinGenk Zomert

Vanaf 7 augustus tot zaterdag 12 september 2020 kan je iedere vrijdag en zaterdag genieten op het zomerterras op de Esplanade van het SportinGenk Park. Het gezellige pop-up terras is geopend vanaf vrijdagnamiddag 14.00 uur tot 22u 's avonds en op zaterdagnamiddag vanaf 14.00 uur tot 18u 's avonds.
Wil je ondertussen Kubben, petanquen, badmintonnen, pingpongen, .. . Geen probleem, deze spelen kunnen jullie vrij gebruiken.
Met mooi zomerweer zal het terras ook op andere dagen en momenten geopend worden.

Op vrijdag en zaterdag worden er op bepaalde momenten gratis initiatiesessies yoga, circustechnieken, boogschieten, aquaspinning, aquafit, basketbal en handbal ingericht.
Tevens kan je onder begeleiding ook gebruik maken van het hoogteparcours en (beveiligd) klimmen in de bomen.

Kinderen kunnen zich ook uitleven op de kinderjungle en speeltoestellen. Ook kan je er gratis gebruik maken van het skatepark, fitnesstoestellen, ori├źntatiespel in het sportbos en het hindernissenparcours, wat basketten of voetballen in de sportbox en nog veel meer.


Uiteraard wordt er alles aan gedaan om de activiteiten zo veilig mogelijk te laten verlopen:
Alles gaat door in open lucht. De plaatsen zijn beperkt om voldoende afstand te kunnen bewaren (schrijf je daarom zeker snel in!)
Het sport- en spelmateriaal wordt ontsmet. Er zijn extra wastafels geïnstalleerd om de handen te kunnen wassen. Vergeet zeker je mondmasker niet, dan kan je deze opzetten als het druk is of als je de gebouwen betreedt. Als je deelneemt aan de sportactiviteiten moet je deze niet dragen.

Het volledige programma vind je op www.sportingenk.be/zomert

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Organisatie

SportinGenk

Filter op categorie