Infoavond Gezonde Daken

Het dak is wellicht het belangrijkste onderdeel van je woning. Een dak zorgt ervoor dat je woning droog, gezond en stabiel blijft. De grootste energiebesparing realiseer je hier. Geen wonder dat iedereen een dak boven z'n hoofd nodig heeft.

Maar hoe zit het me jouw dak? Is het stevig, gezond en energiezuinig? Misschien zit er asbest in je dakbedekking? Als je een woning hebt uit de jaren 60 of 70, dan is die kans reƫel. Die wil je op termijn weg. Of wil je zonnepanelen plaatsen? Dit jaar kan dat nog met terugdraaiende teller, volgend jaar niet meer. Dan is er wel weer een premie. En wat met de draagstructuur; is die nog stevig?

Veel vragen, maar ook veel mogelijkheden. Op 29 september organiseert ISG Lokaal Woonbeleid GAOZ een infoavond over het dak in al zijn facetten. We hebben het over zonnepanelen, asbestverwijdering en dakrenovatie. Apart, of alle drie samen, zijn ze interessant voor jouw dak. Jij kiest. Wat bieden we
- Deskundig advies
- Begeleiding bij renovatie door onze Renocoach.
- Persoonlijk advies door onze premieadviseurs
- Begeleiding bij asbestverwijdering

Corona-maatregel: Inschrijving verplicht!
Zonder inschrijving kan je niet deelnemen. Dit doen we om onze capaciteit niet te overschrijden. Inschrijven kan zolang de capaciteit niet bereikt is.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Stadsschouwburg Genk

Organisatie

IGS Woonbeleid GAOZ

Filter op categorie