Frank Boeijen - In Concert 2021

Een avond Frank Boeijen staat garant voor herkenning en verrassing.  Met o.a. klassiekers als 'Kronenburg Park', 'Zwart Wit', 'Zeg Me dat Het Niet Zo' neemt hij je mee in zijn wereld vol poëzie, songs en verhalen over schoonheid, liefde en het leven.

Met een arsenaal aan liedjes staat Frank Boeijen ook dit seizoen weer in de Nederlandse en Vlaamse theaters. Hij behoeft eigenlijk geen introductie. Bijna 35 jaar geleden was de Nijmeegse zanger/liedjesschrijver één van de eersten die de poppodia en het clubcircuit verruilde voor het theater.

Een avond in de schouwburg bij Frank Boeijen staat garant voor herkenning en verrassing. Met meer dan 400 liedjes is er heel wat te kiezen. Laat u meenemen in een wereld vol poëzie, songs en verhalen over schoonheid, liefde en het leven.

Klassiekers als 'Kronenburg Park', 'Zwart Wit', 'De Verzoening' of 'Zeg Me dat Het Niet Zo Is' kunnen zomaar de revue passeren. Maar ook nieuw materiaal zal niet ontbreken. Wat de band ook speelt, u zult muzikaal gefêteerd worden.

Recensie

"Boeijen spant een koord tussen op drift geraakte stemmingen van het hoofd en het hart. Een gevoelig hart, passioneel en ingetogen tegelijkertijd.” En: …”De muziek vormt het sferische decor waarbinnen zich de gedachten van de zanger ontvouwen en die de zeggingskracht van zijn teksten onderstreept.” Heaven

Credits

Frank Boeijen (stem, gitaar)

C-mine organiseert alle activiteiten conform aan de voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 25,00
Basistarief: 25,00 €; - 26 jaar: 20,00 €; C-mine pas met unieke code: 22,00 €

Waar

Organisatie

C-mine

Filter op categorie