Workshop Intuïtief schilderen

Intuïtief schilderen op canvas (30×30) 1x/maand op vrijdagvoormiddag @ Tuinatelier The Banyan Tree Genk - Steeds met een verdiepend thema rond innerlijke groei en geleide meditatie :

Schilderen vanuit je gevoel maakt je creatiever, bewuster en geeft je nieuwe energie. Tijdens het intuïtief schilderen maken we gebruik van onze rechterhersenhelft, van onze creativiteit en intuïtie. Onze linkerhersenhelft, die instaat voor redeneren en oplossingen bedenken, kan tot rust komen. Je kan zo nieuwe mogelijkheden ontdekken om te leren omgaan met wat op je pad komt. Het schept vreugde en helpt je te beseffen dat je een prachtige mens bent!

We starten met een gezellige ontmoeting, wat uitleg en een geleide meditatie aan de hand van een levensthema afgestemd op de groep.
Daarna gaan we aan de slag met het schilderen. Het nodige materiaal is ter beschikking en we hebben alle ruimte om op het schildersdoek te laten komen wat er komt. Ervaring is dus zeker niet nodig en ik beloof je dat je met een bijzonder schilderij en een grote glimlach naar buiten gaat!

Het materiaal wordt voorzien. Je kan eventueel een schort meebrengen of wat oudere kleren aan doen.

We behouden ruim afstand. Daarom zorg ik voor voldoende tafels.

Begeleiding: Christine Lenaerts
Tijdsduur: 10u00 tot 12u30
Locatie: Tuinatelier The Banyan Tree, Wenbergstraat 1, 3600 Genk
Prijs: 40 euro

Graag op voorhand inschrijven via www.thebanyantree.be/contactformulier
Dan stuur ik je uiterlijk binnen 3 dagen een bevestigingsmail. Mocht je toch geen mail ontvangen, gelieve me dan even telefonisch te contacteren (0479/81.34.52)

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 40,00

Waar

The Banyan Tree

Inschrijven

Organisatie

The Banyan Tree

Filter op categorie