Aftellen naar Genk On Stage

Gepubliceerd op donderdag 1 juni 2023 11 u.
Op 23, 24 en 25 juni staat Genk weer in vuur en vlam. Met een indrukwekkende affiche van meer dan 100 artiesten op 10 podia wordt dit zoals altijd het feestje van het jaar. Een ticket kopen hoeft niet want Genk On Stage is nog steeds een gratis festival. Wat wel nieuw is lees je hier.

Meer dan 100 artiesten en bands

Benieuwd wie er allemaal naar Genk afzakt? Weten wanneer artiesten zoals Merol, #LikeMeOnTour, Daan, Michael Amani, Pommelien, Berre en young Yello te zien zijn? Leuke acties meepikken of meet & greets? Raadpleeg dan zeker de mobiele website of app van Genk On Stage en blijf op de hoogte van alle laatste nieuwtjes.

Genieten van muziek kan je trouwens niet alleen aan de Main Stage op het Stadsplein, aan de podia van Hete Kolen op het Evenementenplein of op de Fruitmarkt. Ook Villa Basta en de horeca van Genk-Centrum vullen enkele podia. Hier kijk en luister je vooral naar talent van eigen bodem!

Betalen met je bankkaart of met 'Doe es Genk'

Aanschuiven voor bonnetjes is definitief verleden tijd! Vanaf dit jaar ga je gewoon naar de toog en betaal je met je bankkaart. Lekker snel en eenvoudig en geen ingewikkelde rekensommen met bonnetjes of geld dat je kan kwijt spelen.

Je kan tijdens GOS ook betalen met de ‘Doe es Genk’- kaart! Je kan deze kaart aanschaffen en opladen aan de Doe es Genkkassa’s die tijdens het festival in het centrum staan.

Koop nu je voucher aan via www.doeesgenk.be/digitale-cadeaukaart en geniet van een extra top-up van 2,5 euro (bij aankoop van een kaart van 25 euro) of 5 euro (bij aankoop van een kaart van 50 euro).

PUUR op de Fruitmarkt

Dat Genk On Stage meer is dan muziek weten we van de vorige edities. De Fruitmarkt wordt deze keer ingenomen door het Genkse concept PUUR. Hier vind je foodtrucks, kinderanimatie én muziek. Genkse vibes in overvloed!

Wij eten en drinken proper!

Genk On Stage wil het milieu zo weinig mogelijk belasten en werkt daarom sinds 2017 met herbruikbare bekers. Je betaalt bij je eerste bestelling 2 euro extra per beker, maar je krijgt die na het inruilen van je laatste beker weer terug.

Ook eetgerief is herbruikbaar en lever je in bij de eetstand. In de sorteereilanden kan je ander afval kwijt zoals je sigarettenpeuken, kauwgom, servetten, ….

Nieuw dit jaar is de GOS GREEN stand waar je herbruikbare bekers en eetgerief op het einde van het festival terug kan inleveren.

Een, twee, drie ... braderie!

Niet nieuw maar altijd verrassend is de braderie van de handelaars. Op zaterdag 24 juni openen ze hun braderiekramen al vanaf de voormiddag. Wie weet doe je hier een te gek Genk On Stage-koopje!

Ga voor meer info naar de website van Genk On Stage

Lees meer