Andy en Bert gaan voor Levensloop

Gepubliceerd op dinsdag 4 april 2023 12.32 u.
Levensloop op 14 en 15 oktober 2023 is Genks grootste gemeenschapsevenement in de strijd tegen kanker. Bert en Andy doen al jaren mee met OGWA. 'Ook Genks Wel Anders' streeft naar meer aanvaarding van de LGBTQ-gemeenschap. Op 4 mei staan ze daarom mee aan de aftrap van Levensloop in Genk.

“Als langeafstandswandelaars doen we steeds de volledige 24 uur van Levensloop en ook dit jaar zijn we dat van plan”, getuigen ze in 3600. “Hiermee tonen we dat de Genkse LGBTQ klaar staat in de strijd tegen kanker. Reken op ons voor van alles en nOGWA”, luidt het vrolijk.

“Niets is fijner dan in groep naar Levensloop toe te leven. Spreek daarom nu al mensen aan in je omgeving, je vereniging of sluit aan bij een team”, raden ze aan. “Iedereen kent wel iemand met deze vreselijke ziekte om voor te lopen, te wandelen of fietsen. Dan zijn we één grote familie!”

Mee aan de aftrap? Kom op 4 mei 2023 luisteren naar de getuigenissen tijdens de Kick-off van Levensloop in het stadhuis van Genk of vorm nu al een team!

Inschrijven en info?

Lees meer